Tender Care - Migali
Ce ai face ca sa-i vezi razand?

Totul. Cu atat mai mult atunci cand este vorba de o durere dentara.
De aceea am creat programul TenderCare.

Afla mai multe despre TenderCare ›

Tender Care

Mileniul “Mana Usoara” a trecut. Acum vorbim despre Aparatura si tehnologii de ultima generatie care inlatura durerea si disconfortul.

TenderCare este un program prin care toate resursele (tehnologice, practice, didactice, umane, financiare) sunt exploatate in scopul inlaturarii fricii si diminuarii, pana la disparitie, a durerii din cadrul proceselor de tratament dentar.

Oameni – echipa Migali este compusa din cei mai buni profesionisti perfectionisti. Ei iti inteleg frica si suferinta si dispun de toate resursele necesare pentru a le inlatura.

Tehnologie – aparatura si materialele folosite sunt ultra performante, completand astfel experienta, minutiozitatea si rabdarea oamenilor ce sustin programul.

Informare – Clinica Migali este locul unde pacientul este cu adevarat ascultat. Mai mult, un pacient educat si informat este pe jumatate vindecat. De aceea toate etapele si procedurile sunt explicate in detaliu. In plus, pacientul poate vizualiza totul prin camera video intraorala.

Fidelitate – Programul TenderCare are ca sustinere un sistem de abonamente care sa aiba grija constant de familia ta. Cardurile Migali reprezinta o garantie pentru prioritatea ingrijirii sanatatii familiei tale.