Implant dentar Iasi - Migali
Ce ai face ca sa-i vezi razand?

Totul. Cu atat mai mult atunci cand este vorba de o durere dentara.
De aceea am creat programul TenderCare.

Afla mai multe despre TenderCare ›

Implant dentar Iasi


Un implant dentar este un surub, din materiale diferite, introdus in osul maxilar sau mandibular care serveste drept stalp pentru inlocuirea dintelui lipsa.
implantologie
Inserarea surubului se realizeaza chirurgical, dupa care se asteapta o perioada ca implantul sa se integreze cu osul si sa poata servi drept coroana pentru proteze partiale, fixe sau mobile.

CE ESTE IMPLANTUL DENTAR?

Implanturile dentare sunt cea mai buna solutie pentru a va recapata dantura si zambetul de altadata. Tehnic, este un dispozitiv special creat – asemanator cu un surub – realizat din titan si diferite aliaje. El se introduce in os si are rolul de a inlocui unul sau mai multi dinti lipsa. Pe acest suport artificial, medicul insurubeaza coroana dentara – lucrarea – definitiva.

Procedura de inserare a unui implant dentar se face sub anestezie locala, deci nu vorbim despre niciun fel de durere.

Principalul avantaj al unui implant dentar este faptul ca vine intr-o varietate de forme si dimensiuni, fapt ce permite satisfacerea tuturor nevoilor pacientilor.

TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE

1. Implant dentar IMPLANTIUM

Iti doresti un implant cu integrare rapida? IMPLANTIUM este solutia perfecta! Implantare imediata cu un raspuns excelent al osului si o estetica deosebita. Stabilitate mare in aleveola postextractional si variante protetice multiple! Distanta mai mare dintre spirele filetului ajuta la o osteointegrare mai rapida si eficienta.

2. Implant dentar BREDENT SKY

Implanturile blueSky si Sky clasic formeaza baza unui concept protetic ce asigura o stabilitate ridicata in toate tipurile de os. Prin urmare, formeaza o solutie fiabila pentru restaurarea imediata. Pe designul clasic Bredent, s-a adaugat suprafata Osseo Conect, care combina acum stabilitatea primara desavarsita cu suprafata de o receptivitate extraordinara la elementele biologice.

3. Implant dentar NOBEL

Nobel Biocare ofera solutii de tratament pentru o stabilitate excelenta, chiar si pentru cele mai complexe situatii. Caracteristicile sale unice pastreaza proprietatile tesuturilor marginale, dure si moi, iar asta face ca Nobel sa devina liderul implanturilor in zona estetica.

4. Sistemul FAST & FIXED by BREDENT

Sistemul de implanturi Fast&Fixed este o tehnologie moderna ce permite medicilor nostri sa ofere un serviciu de ultima generatie: refacerea completa a danturii in 24 de ore. Concept al germanilor de la Bredent Medical, Fast & Fixed foloseste un numar mai mic de implanturi comparativ cu metodele clasice – 4 implanturi la mandibula si 6 la maxilar.

Aparatura si tehnologii nedureroase – fara freza!

Acest tip de implant dentar pastreaza integritatea structurii la nivelul fetei si reduce semnificativ dezavantajele legate de pierderea dintilor. Terapia implantara reprezinta o optiune de restaurare sigura, sanatoasa cu efecte avantajoase asupra starii de sanatate a dintilor si care va este oferita in conditii optime de specialistii din Clinica Dentara Migali.